Coma presentar una ofèrta amb "Sobre Digital"

L'envolopa Digitala es un esturment de licitacion electronica, integrada amb la Plataforma de Servicis de Contractacion Publica de la Generalitat de Catalonha, que permet la presentacion e la dubertura d'ofèrtas de manièra electronica, en garantint la confidencialitat de lo sieu contengut fins lo moment de la dubertura.

En los apartats seguents trobaretz materiales d'ajuda e licitacions per far de pròvas:

Documentacion e Vidèo

Qüestions tècniques

Licitacions de pròva

Contactes de suport

Supòrt a licitacions dels departaments e entitats del sector public de la Generalitat de Catalonha, institucions e organs estatutaris e autres entitats.

Per fer consultes sobre algun aspecte relacionat amb una licitació concreta, us heu de posar en contacte amb l'òrgan de contractació que correspongui, a través de l'adreça que a aquest efecte constí als plecs o al perfil de contractant de l'entitat.

Si es tracta d'incidència o de consultes tècniques relacionades amb l'eina, us podeu posar en contacte amb el SAU TIC, mitjançant els canals següents:

  • Adreça de correu electrònic: sau.tic@pautic.gencat.cat (assumpte del correu: 'Codi 31: Sobre digital')
  • Telèfon: 900 924 009 + extensió 1

Suport a licitacions d'entitats de l'Administració local (ajuntaments, diputacions provincials, etc.) o universitats.

Poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació que fa la licitació (adreça assenyalada als plecs o al perfil de contractant de l'entitat).